Obožavatelji Overwatcha uvjereni su da jedan suvenir s oružjem izaziva novu sezonsku masku

Od svih kozmetičkih proizvoda koji dolaze Overwatch 2, nedavni izazov Seeds of Order daje minijaturni suvenir koji jako podsjeća na heroja Torbjorna. Prikladno nazvan ‘Suvenir vrtnog patuljka’, dodatak za oružje niskog rasta tjera obožavatelje da pomisle da će sljedeća hrpa skinova koja dolazi u igru ​​uključivati ​​verziju Torbjorna kao vrtnog patuljka.

Ova slutnja uglavnom ima veze s potvrđenom temom za sljedeću sezonu Overwatch 2: fantazija. Kao što su prethodne sezone imale teme kojih se pridržava sva kozmetika u bojnoj propusnici, od cyberpunka do grčkih bogova, tema fantazije dobro pristaje ideji kože vrtnog patuljka Torbjorna.

Obožavatelji na Redditu brzo su to istaknuli i upotrijebili su zumiranu sliku suvenira kako bi dokazali svoju tvrdnju. Ipak, čak i uz ideju o tome, fanovi su zabrinuti da bi ovo mogao biti klasičan primjer Blizzard Entertainmenta koji nagovještava izdanje samo da to ne učini dugo vremena, ako uopće.

Jedan Redditor je rekao: “Da, to je bez sumnje Torb skin. Pitanje je kada ćemo ga zapravo dobiti ako ćemo ga uopće vidjeti.”

S obzirom na vijesti koje su izašle o PvE aspektu Overwatch 2mnogi obožavatelji još uvijek ne vjeruju Blizzardu s potencijalnim izdanjima, čak ni za samo skinove.

Povezano: Sve PvE promjene na Overwatch 2objasnio je

Drugi su malo optimističniji, čak razmišljaju o potencijalnoj mitskoj rijetkoj koži koja bi mogla izaći ako ova koža vrtnog patuljka to nagovijesti. Neki Redditori bili su skeptičniji, rekavši da im se mora “posrećiti” da to bude slučaj.

S obzirom na mitske skinove koji su dosad objavljeni, nije vjerojatno da će ova ideja o vrtnom patuljku postati mitski skin. Ali mogućnost da uđe u galeriju heroja vjerojatnije je da nego gnom.

O autoru

Michael Czar

Autor doprinosa za Dot Esports. Pokriva esport vijesti nešto više od pet godina. Fokusiranje na Overwatch, VALORANT, Call of Duty, Teamfight Tactics i neki opći sadržaj igara. Washington Post objavio recenzent igara. Pratite me na Twitteru na @xtraweivy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *