Objašnjenje ribolova u Destiny 2: Kako loviti egzotiku, lokacije, nagrade

Kako funkcionira pecanje u Destiny 2? Ribolov je potpuno nova aktivnost u popularnoj Bungieovoj pljačkaškoj pucačini na temu svemira. Postoji mnogo detalja koje treba uhvatiti u miniigri, pa ako se nađete u potrazi za odgovorima, kao i Kherprian Axehead ili dvije, došli ste na pravo mjesto.

Uvedena u Destiny 2 Season of the Deep, ribolovna aktivnost omogućuje vaš dnevni ulov za plijen, uključujući legendarno oružje i oklop. Ribolov također daje priliku zaraditi nekoliko trijumfa u igri FPS, koje možete iskoristiti za više mamaca za pecanje i XP prema sezonskoj propusnici.

Evo što trebate znati o pecanju u Destiny 2 kako ne biste bili namamljeni da ulovite uobičajenu ribu.

Kako pristupate aktivnosti ribolova u Destiny 2?

Ribolovnoj aktivnosti Destiny 2 možete pristupiti tako da uzmete Quest Step Gone Fishin.’ Naći ćete ovo na stanici Sonor nakon što dovršite prvih nekoliko misija sadržaja sezone 21. Potraga će vas uputiti da razgovarate s Hawthorneom u Kuli. Nakon što je posjetite, dat će vam mogućnost pecanja.

Morat ćete pokupiti mamac za pecanje, koji možete zaraditi od aktivnosti u igri kao što su javni događaji, nova sezonska aktivnost spašavanja i duboka ronjenja.

Objašnjenje ribolova u Destiny 2: Kako loviti, lokacije i nagrade: Guardian slavi njihov ulov u Destiny 2 Season of the Deep;

Gdje možete pecati u Destiny 2?

Igrači mogu pecati na tri lokacije, označene ikonama na vašoj karti s oznakom Ribnjak.

Ova tri mjesta za ribolov su:

  • Vijugava uvala, EDZ
  • Cisterna, Nessus
  • Miasma, svijet Savathunova prijestolja

Kada putujete u to područje, pronaći ćete određeno mjesto za ribolov u obliku pristaništa. Svako mjesto za ribolov ima brojne legendarne ribe i jednu egzotičnu ribu.

Destiny 2 mehanika pecanja

Ribolov u Destiny 2 vrlo je jednostavan. Sve što trebate učiniti je pritisnuti i držati gumb kako biste zabacili strunu, a zatim, kada primijetite da bobber ide pod vodu, ponovno pritisnite gumb.

Kako uloviti egzotičnu ribu Destiny

Iako se čini da postoji određena slučajnost u pogledu toga koliko često možete uloviti egzotičnu ribu, svoje šanse možete poboljšati gledanjem u mjerač fokusiranog ribolova na lijevoj strani zaslona. Ispostavilo se da što je više čuvara s vama tijekom pecanja i što više legendarnih riba ulovite kao grupa, veće su vam šanse da ulovite legendarne i egzotične ribe. Dakle, velika je korist od ribolova s ​​vašim prijateljima.

Traka fokusiranog ribolova povećavat će se svaki put kada ulovite legendarnu ribu. Trebat će tri ili četiri legendarne ribe da se cijeli segment podigne na šipku. Povećanje toga što je više moguće čini se da ima pozitivnu korelaciju sa stopama ulova egzotične ribe. Imajte na umu da morate dobiti savršen ulov da biste dobili egzotičnu ribu.

Ako vi ili netko iz vašeg vatrogasnog tima ulovite egzotičnu ribu, cijeli će vaš vatrogasni tim zaraditi trijumf.

Objašnjenje ribolova u Destiny 2: Kako loviti, lokacije i nagrade: Postavka na doku za ribolov u Destiny 2.

Kako otkupiti ribu Destiny 2

Dakle, uhvatili ste se poprilično. Sada je vrijeme da svoje sumnjive prijatelje pretvorite u plijen.

Natrag na HELM, pronaći ćete neku vrstu akvarija koji vam omogućuje da otkupite svoju ribu za moguće nagrade. Obična (zelena) i rijetka (plava) riba ne daju nagrade, dok će vam legendarna (ljubičasta) riba dati sezonsko oružje i oklop, a egzotična (zlatna) riba će vam dati egzotične predmete kao što su Ascendant Shards i egzotični oklop.

To je sve što trebate znati o novoj miniigri za ribolov Destiny 2. Iako ste možda u potrazi za novom sezonskom opremom, ne zaboravite provjeriti jeste li također uhvatili sve Destiny 2 Lightfall Exotics u popularnoj igri za više igrača. Možda biste također željeli saznati što je novo s podklasom Destiny 2 Strand, koja uključuje nove aspekte od Season of the Deep.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *