Jedan neobičan LoL prvak trenutno ima smiješnu stopu pobjeda u Challengeru

Igrači Challengera u liga legendi poznati su po tome što izvlače maksimum iz prvaka na neobičnim pozicijama, au zakrpi 13.10 igrači srednje linije hvale se nevjerojatnom stopom pobjeda s Tryndamereom.

Barbarian King nalazi se na vrhu poretka u smislu stope pobjeda u Challengeru s 58,82 posto u vrijeme pisanja, prema Liga statistika stranica U.GG. To je znatno više od drugog najboljeg midlanera kada je u pitanju midlane, Pantheona, koji je dosad zabilježio 55,84 posto.

Zakrpa 13.10 donijela je gomilu promjena Liga dotjerivanjem hrpe stavki i sustava, a istovremeno uvođenjem nekoliko novih. Kao rezultat toga, mnogi novi prvaci su porasli u smislu popularnosti i stope pobjeda, dok su neki pali. Iako je vrijedno naglasiti, Tryndamere je bio na vrhu stope pobjeda na Challengeru već drugi put zaredom.

U zakrpi 13.9, on je suvereno vladao sa stopom pobjede od 59,63 posto. Nije se popeo na vrh u zakrpi 13.8, gdje je imao “loših” 51,91 posto pobjeda, iako je zadržao mjesto broj jedan u zakrpama 13.7 i 13.6, prema U.GG.

Tryndamereov način igranja u srednjoj liniji također je prilično jednostavan. Uz agresivnu opremu i ultimate koji ga čini besmrtnim na nekoliko sekundi, igrači Tryndamerea trebali bi pokušati izvršiti nekoliko ranih ubojstava uz pomoć svojih džunglera. Kada budu u prednosti, najbolje što mogu učiniti je zaroniti iza neprijateljskih staza i zamijeniti svoje staze za mljackave protivnike, što će uvijek biti povoljna zamjena.

Povezano: ova 4 šampiona su najveći dobitnici Lol Zakrpa 13.10

S visokim poznavanjem prvaka i odgovarajućim mehaničkim vještinama, koje se očekuju od igrača Challengera, lako je objasniti zašto postižu toliki uspjeh s njim.

S druge strane, u Patchu 13.11 dolazi hrpa ogromnih promjena koje bi mogle ponovno uzdrmati meta.

O autoru

Mateusz Mitre

poljski stručni pisac. Mateusz je prethodno radio za brojna prodajna mjesta i tvrtke koje se bave igrama, uključujući ESL. League of Legends ili CS:GO? Oboje ih voli. Zapravo, svaki dan se pita koju igricu više voli. Prije mnogo godina želio je postati profesionalac, ali je negdje usput odlučio da je novinarstvo razumnija opcija – i bio je u pravu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *