Captor Clash Codes [NEW] (svibanj 2023.)

Trebate najnovije kodove za Captor Clash? Naš vodič vas pokriva s najnovijim aktivnim kodovima koji vam mogu donijeti besplatne nagrade poput valute, pojačivača i predmeta u igri. Popis redovito ažuriramo, stoga ga označite i provjeravajte često.

Sukob otmičara je igra u kojoj ćete se boriti protiv raznih anime tematskih likova kako biste vidjeli tko je ultimativni borac na svijetu.

Captor Clash lik na plavoj slici
Slika: Captor Clash

Ako ste u potrazi za kodovima i besplatnim proizvodima za druge popularne mobilne igre, svakako provjerite naše stranice kodova Idle Berserker, Whispers kodova, kodova Rage of Demon King i Honkai Star Rail kodova!

Provjerili smo nove kodove 26. svibnja 2023.! Na donjem popisu možete pronaći sve trenutno dostupne besplatne sadržaje.

Svi Captor Clash kodovi

 • pkg4w3bc9y – Iskoristite kôd za 300 nebeskih kristala
 • mkesmx7u4r – Iskoristite kôd za 300 nebeskih kristala
 • q9c482jysx – Iskoristite kôd za 300 nebeskih kristala
 • vnzyqzxwp4 – Iskoristite kôd za 300 nebeskih kristala
 • wzm3a46qfw – Iskoristite kod za besplatne nagrade (istječe 30. svibnja)
 • gsaeajbjcx – Iskoristite kôd za 300 nebeskih kristala
 • p5w5pkct35 – Iskoristite kôd za 300 nebeskih kristala

Pronađite kodove za hrpu drugih igara na našoj stranici s kodovima mobilnih igara.

Istekli Captor Clash kodovi

Čemu služe ovi kodovi

U igri Captor Clash korištenje kodova je popularan način dobivanja besplatnih predmeta u igri i bonusa koji mogu ubrzati vaš napredak. Međutim, imajte na umu da se ove ekskluzivne nagrade mogu iskoristiti samo jednom, stoga je važno da ih zatražite kada budete spremni maksimalno iskoristiti njihove prednosti. Također, imajte na umu da ovi kodovi imaju datum isteka, zbog čega je ključno da ih upotrijebite na vrijeme kako biste izbjegli propuštanje vrijednih sredstava u igri.

Kako iskoristiti kodove Captor Clash

Da biste iskoristili kodove u Captor Clashu, samo trebate slijediti ove korake:

 1. Otvorite Captor Clash na svom uređaju
 2. Dodirnite ikonu profila u gornjem lijevom kutu zaslona
 3. Dodirnite gumb Poklon kod u izborniku Profil
 4. Kopirajte kod s našeg popisa
 5. Unesite ga u tekstualni okvir
 6. Pritisnite gumb Potvrdi da biste dobili svoju nagradu

Ako se radi o potpuno novom kodu koji ne radi, pokušajte zatvoriti igru ​​i ponovno je otvoriti. Ovo će vas staviti na novi poslužitelj, koji bi mogao imati ažuriranu verziju igre na kojoj će kod raditi!

Kako dobiti više kodova

Da biste pronašli više kodova, svakako se pridružite službena Facebook stranica kako biste dobili novosti, ažuriranja i razgovarali s drugim igračima. U suprotnom, ažurirat ćemo ovaj wiki sa svim najnovijim kodovima, pa svakako provjeravajte često!

O Captor Clashu

Uronite u Captor Clash, igru ​​koja pruža vizualno zapanjujuće iskustvo uz intuitivne kontrole. Uključite se u superkombinirane bitke prepune akcije koje će vas držati na rubu sjedala, spremni za svađu do pobjede. Sa širokim rasponom uzbudljivih kombinacija napada koje su vam na raspolaganju, igra potiče eksperimentiranje dok otkrivate nove strategije za dominaciju nad svojim protivnicima. Oslobodite snagu inovativnog sustava “CHAIN ​​BURST”, koji vam omogućuje da uništite svoje neprijatelje i oslobodite eksplozivnu štetu kao nikada prije.

Pripremite se za ultimativnu globalnu bitku dok se suočavate s igračima iz cijelog svijeta u stvarnom vremenu. Prihvatite izazov i dokažite da ste dostojni naslova Online Brawler Champion. Pomno osmišljeni turniri osiguravaju pravednost i naglašavaju igranje temeljeno na vještinama, stvarajući natjecateljsko okruženje koje će testirati vaše sposobnosti do krajnjih granica. Bez obzira preferirate li intenzivne dvoboje jedan na jedan ili timsku borbu, Captor Clash nudi niz načina igranja koji odgovaraju vašim željama.

Captor Clash Hero Primjeri slika
Slika: Captor Clash

Uronite u bogatije iskustvo akcijske igre uz Captor Clash raznolik izbor načina. Uključite se u uzbudljive PVP bitke u načinima Tournament i Team Assault ili se izazovite u PVE načinima rada kao što su Raids i Abyss Maze, gdje ćete se suočiti sa strašnim protivnicima i zaraditi vrijedne nagrade kako biste poboljšali svoj napredak. Oprostite se od monotonog igranja i uronite u zadivljujući svijet Captor Clash, gdje svaki način nudi jedinstvenu i uzbudljivu avanturu.

Odaberite iz opsežnog izbora heroja, svaki sa svojim posebnim stilom borbe i sposobnostima. Okupite svoj tim iz snova i krenite u postapokaliptični izmišljeni svijet, gdje vas čekaju skrivene tajne i raznolika postava likova. Istražite drevne nacrte, otkrijte misterije svemira igre i otključajte pravi potencijal svojih heroja.

Doživite brzu borbu koju je lako preuzeti i igrati u bilo kojem trenutku. Svaka runda u Captor Clashu ne traje dulje od tri minute, što vam omogućuje da se upustite u uzbudljive bitke u pokretu. Bilo da imate nekoliko slobodnih minuta ili želite uroniti u dužu sesiju igranja, Captor Clash prilagođava se vašem rasporedu i pruža igranje prepuno akcije kada vam to odgovara.

Otključajte ekskluzivne nagrade osmišljene posebno za nove igrače, započnite svoju uzbudljivu avanturu igre uz pojačanje. Ove pomno osmišljene nagrade skrojene su kako bi vam pomogle da uspijete tijekom početnih faza igre, pružajući vam alate i resurse koji su vam potrebni da napredujete.

To su svi kodovi koje trenutno imamo na popisu za Captor Clash. Ako vidite neki koji nam nedostaje, javite nam u komentarima kako bismo ga mogli odmah dodati!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *