Ako se osjećate loše zbog svoje igre Overwatch 2, ovaj zbunjujući isječak učinit će da se osjećate bolje

Svatko ima loše dane, a to ponekad može utjecati na vašu izvedbu na zahtjevnim naslovima kao što su Overwatch 2. Ako ste zabrinuti, ovaj će vam snimak pokazati da uvijek postoji gore.

An Overwatch 2 igrač je podijelio video jedne od najgorih igara koje ćete vidjeti u igri 25. svibnja Reddit nit koji je izazvao brojne reakcije. I kao kruna svega, u tome je sudjelovala cijela ekipa.

Povezano: igrači Overwatcha 2 kritiziraju sezonu 4 i meta kao ‘najgore od lansiranja’

Igrač Wrecking Ball stao je u blizini tereta na početku igre na Watchpoint: Gibraltar kako bi spriječio da ide naprijed.

U zbunjujućem isječku, cijeli neprijateljski tim može se vidjeti kako trči oko tenka više od 20 sekundi, a da ih ne primijeti. Čak možemo vidjeti igračicu Brigitte koja gotovo stoji na njima ne poduzimajući ništa.

Gotovo kao da je Brigitte namjerno stvarala neizvjesnost prije nego što je njezin suigrač iz Soldiera:76 konačno otkrio da je Ball cijelo vrijeme bio tu i nanio im štetu. U tom trenutku cijela ekipa se konačno okomila na njih.

Korisnici su se šalili na račun Balla čineći da se čini da su uvijek bili dio mape ili da su drugi igrači poput grabljivica. “Mislili su da si ukras za teret”, napisao je komentar ispod nit. Drugi korisnik nije ni vjerovao što vidi: “Jesu li ovo plaćeni glumci ili nešto?”

Ova momčad je izgledala posebno rastreseno, ali ovo je također igra koja vam može uštedjeti dragocjeno vrijeme čak i protiv igrača koji zapravo obraćaju pozornost na svoje okruženje.

Postoji mnoštvo videozapisa koji pokazuju da se takve lukave igre mogu isplatiti ako vaš tim dovoljno odvrati neprijatelje od cilja. To je sigurno jedan od najstarijih trikova u knjizi, ali ne treba ga zaboraviti.

O autoru

Eva Martinello

Eva je pisac iz Pariza. Njezin honorarni posao juriša u zidove s Reinhardtom. Već šest godina pokriva League of Legends esports i druge naslove. Još uvijek vjeruje u povratak moskovske petorke. Također je upala u MMO pit i pokriva FFXIV i Genshin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *